Är du ute efter att kanske köpa ny båt, husvagn, motorcykel, bil eller renovera något hemma? Kanske till och med samla ihop alla dina små lån för att få mer pengar över varje månad? Då kanske du ska fundera på att ta ett konsumtionslån, som även kallas för privatlån eller blancolån. Man kan använda sig av privatlån till ett oändligt antal olika saker och ändamål. Genom att göra ett besök på lendify.se kan du enkelt få en överblick på vad som krävs av dig för att kunna ta ett privatlån. På hemsidan kan du även se andra saker dom erbjuder som till exempel att vara investerare.

Ett privatlån kan man lägga upp på olika sätt. På lendify.se kan du enkelt se vilket privatlån som kan passa dig bäst. Dom två sätten som finns är annuitetslån och lån med rak amortering när man pratar om olika typer av lån man kan ta i allmänhet. Vad du väljer beror helt och hållet på hur din ekonomi ser ut men även på vad låneförmedlaren kan erbjuda dig. Ett lån är uppdelat i två delar, en del är ränta. Räntan är den delen du betalar banken för att den lånar pengar till dig. Andra delen är amortering och det är själva avbetalningen på lånet.

När du väljer ett annuitetslån så betalar du samma summa varje månad. Det innebär att du till en början kommer att amortera en lägre summa eftersom räntekostnaden blir högre då själva lånet är på en större summa. Om du istället väljer rak amortering så amorterar du lika mycket varje månad men kommer att betala mer till en början eftersom räntan är högre, för att totalen på lånet är högre, men ju mer du betalar in desto billigare blir lånet.

lendify får du möjlighet att kolla runt och se olika typer av lånemöjligheter och hitta något som passar just dig. Det går snabbt och enkelt att ansöka om lån på deras hemsida. På lendify.se kan du hitta ett privatlån som passar just dig. Lendify erbjuder dig möjlighet att kunna sänka din ränta om du betalar dina räkningar i tid. Gör man det så kan man ta del av deras lojalitetsprogram Lendify Rewards som gör att dom sänker din ränta varje månad. Du får också själv välja i vilken takt du vill amortera. Att ta ett privatlån kan vara till stor hjälp om du behöver ordna till din ekonomi. Det är mycket lättare att hantera en räkning som måste betalas än flera små.

Lendify kan erbjuda dig ett lån som både är smartare och enklare men även tydligare.

När du ska ta ett privatlån är det viktigt att du får bästa möjliga förutsättningar för att betala så lite som möjligt för det du har lånat. Varken du eller banken ägnar sig åt välgörenhet så det gäller att ha ögonen öppna och verkligen läsa sig fram till det bästa lånet.

Men lendify försöker inte lura dig på något sätt. Allt finns tydligt skrivet på hemsidan och det är enkelt att ta sig runt på sidan och se alla bra och olika typer av lån.

https://www.di.se/pressreleaser/2019/9/24/i-efair-lan-ny-tjanst-som-hjalper-dig-att-jamfora-privatlan/